9/8 – 13/8 MEDELPAD

Följ med på en bussresa till Liden. En by, vackert belägen längs Indalsälven i Medelpad.

9/8 Avresa från Västkusten. Vi tar en fika i Mariestad och fortsätter till Sätra Brunn. Där lunchar vi och får höra historien om den gamla kurortens trefaldigheterskälla. Vi reser vidare till vårat hotell i Hudiksvall där vi äter middag och tillbringar natten.
10/8 Efter frukost fortsätter vi mot Liden. Vi besöker Gudmundstjärn. Ett skogshemman från självhushållets tid. Där blir det en guidad rundvandring och smörgås-fika. Nästa visit blir där våra guider Berit och Anders Wästfelt bor. Det blir fika i Berits vackra trädgård. Färden går sen till Österström där middag och nattlogi väntar.
11/8 Vi äter frukost och tar en tur till Vättaberget. Där får vi njuta av den vackra utsikten över Indalsälven. Därefter åker vi till Thailändska paviljongen, där vi även får lunch. Vidare går resan till Döda fallet där Anders berättar om Vildhussens härjingar. Vi återvänder till middag och logi på Österström.
12/8 Frukost intas och en guidning av träpatronerna i Medelpad väntar. Vi äter lunch på Österström och packar för avresa tillbaka till Hudiksvall. Där väntar middag och övernattning.
13/8 Efter frukost bär det av till Gysinge bruk för fika. Vi åker vidare till Wadköping för lunch och en guidad tur bland den gamla bebyggelsen. Sedan fortsätter vi resan tillbaka hemåt.

Varmt välkomna att höra av er för mer information.